Omschrijving

Kies een circuit en een racewagen en rij voor 23 minuten individueel of in groep om de beste tijd te behalen. Dit is ideaal voor mensen die voor het eerst virtueel willen racen.
De prijs in de bijgevoegde tabel is per heat per persoon. Rij meerdere heats of kom in groep en de prijs wordt voordeliger.

Met deze formule kan u ook deelnemen aan de race van de maand, neem deel en win!

Actie

Iedere deelnemer die 2 of meer aaneensluitende heats rijdt, krijgt een gratis Chronos Racing T-shirt.  Doe deze aan bij uw volgende boeking en krijg een gratis consumptie t.w.v. € 2. (zolang de voorraad strekt)


Praktisch

   - Voorziene tijd:                30min. / 1 heat
   - Racetijd:                          23 min. per heat
   - Briefing:                           7 min.
   - Aantal deelnemers:       1 tot 15


  1 - 6 7 - 15
Aantal heats Prijs/heat/persoon Prijs/heat/persoon
1 heat € 20.00 € 18.75
> 2 heats € 18.75 € 17.50
> 4 heats € 17.50 € 16.00

Omschrijving

Ervaar een racetornooi zoals de echte F1 piloten dat doen. Rij eerst een practice sessie van 20 min. om de wagen en het circuit onder de knie te krijgen. Daarna krijgt u 20 minuten om de beste tijd neer te zetten en Pole Positie te behalen. Tot slot mag u voor eens en altijd bewijzen wie de snelste is door te concurreren in een race van 20 min. Dat de beste mag winnen!

Actie

Iedere deelnemer aan een Grand Prix event krijgt een gratis Chronos Racing T-shirt. Doe deze aan bij uw volgende boeking en krijg een gratis consumptie t.w.v. € 2. (zolang de voorraad strekt) 

Praktisch

    - Voorziene tijd:                1u30 / 3 heats
    - Briefing:                           7 min.
    - Racetijd:                          3 x 20 min.
    - Aantal deelnemers:       2 tot 15
  2
Duurtijd Prijs/persoon
3 heats € 45.00

Omschrijving

Bereik de top binnen één van de divers bestaande raceklassen. Rij 3 x 20 minuten, telkens met een wagen die een stuk krachtiger is dan de vorige. Heeft u de nodige skills om de hoogste klasse te bereiken?
Beschikbare klassen zijn:
    - Open wheel cars (F1 / F2 / F3)
    - GT-cars
    - Historic cars
    - Fabriekswagens

Actie

Iedere deelnemer aan een Class Experience event krijgt een gratis Chronos Racing T-shirt. Doe deze aan bij uw volgende boeking en krijg een gratis consumptie t.w.v. € 2. (zolang de voorraad strekt) 

Praktisch

    - Voorziene tijd:                 1u30 / 3 heats
    - Briefing:                            7 min.
    - Racetijd:                           3 x 20 min.
    - Aantal deelnemers:        2 tot 15
  2
Duurtijd Prijs/persoon
3 heats € 45.00

Omschrijving

In deze uitdagende discipline rijden de piloten lange sessies die de concentratie sterk op de proef stellen. Rij zowel een practice-, qualifying- en racesessie van telkens 45min. met de nodige pauzes tussendoor. Uiteraard met uw droomwagen op een circuit naar keuze. Heb jij het in je om op topniveau te rijden tot aan de finishlijn?

In dit pakket is het ook mogelijk om deel te nemen in teams van max. 3 personen. Rijd de pit binnen, verwissel zo snel mogelijk van bestuurder, ga de tegenstanders opnieuw achterna en behaal als team de overwinning!

Actie

Iedere deelnemer aan een Endurance event krijgt een gratis Chronos Racing T-shirt. Doe deze aan bij uw volgende boeking en krijg een gratis consumptie t.w.v. €2. (zolang de voorraad strekt)


Praktisch

    - Voorziene tijd:                 3u00 / 6 heats
    - Briefing:                            7 min.
    - Racetijd:                           3 x 45 min.
    - Aantal deelnemers:        2 tot 15 teams

  2
Duurtijd Prijs/persoon
6 heats € 90.00

Onze racepartners